lördag 1 december 2012

Hej

Sitter i soffan och slötittar lite på tv och måste bara säga att så mycket bättre bara blir bättre och bättre. Denna kväll var det ingen (iaf enligt min smak) som gjorde något dåligt. Gillade låtarna i original, men är ju alltid lite kul att höra andras versioner. Helt otroligt oxå att jag lyckades hålla mig vaken hela programmet för tröttmössan har suttit på hela dagen. Var ju uppe i ottan och for till lägenheten för att bära ner städsakerna i garaget vilket inte är det lättaste med en 10 månaders som vill utforska allt som nya hyresgästen ställt dit. Till slut så började iaf den lilla att gnida sig i ögonen så var bara fort fram med vagnen och bädda ner henne. Sen bara bära så fort det gick för att precis vara klar lagom tills hon vaknade....pust. Full fart hem och vänta in mannen som stod i skogen och väntade på den jagande hunden. Vi var bortbjudna på adventsfika hos vänner vilket var riktigt trevligt. Hela familjen är bara så härliga att umgås med och barnen leker så fint ihop. Känns lite konstigt att nu ha så många människor att umgås med och det tack vare en liten tjej  I fredags var vi ett gäng som var till Tuns Busland med barnen och min lilla vilde klättrade upp för en trappa och sen rätt ner i bollhavet. Väntade på ett skrik, men när jag fiskat upp henne så var det bara ett enda stort leende :) sötgroda. Är rätt skönt att komma iväg för då verkar inte lillan tänka så mycket på dom nya tänderna som kommit fram. Stackarn kör med allt i munnen och är en dreglande grinis nu. Inte kul att behöva vara med om sånt och är ju ett antal tänder kvar att vara ledsen över för nu är nummer sex och sju på gång. Nej nu är det dax att krypa ner i sängen för att försöka få lite sömn innan lillan vaknar av någon dröm eller att hon tappat nappen. Mannen är och tittar på Novemberkåsan och lär väl vara borta ett tag till antar jag :) hehe kanske hinner jag somna innan snarkningarna :)

 

Före yrvädrets framfart

 

Jobbar hårt på att stöka till det

 

Tycket hon har lyckats ganska bra

 

Varför gå när man kan åka

 

Bilden som togs på öppna förskolan

 

 

I mormors famn

 

Nåt spännande på tv

 

Liten fot har blivit stor

 

Rådjuren är en aningens närmare nu

 

2 kommentarer:

Fridizz sa...

Vad hon växer och blir stor, bara på några veckor :) oxå hittat den bekväma stilen på gåvagnen alltså, den är populär ;)
Ja tänderna är jobbiga, hon här hemma kämpar med. Stoppar allt i munnen så kan hon knappt andas eftersom hon fortfarande är lite täppt..

Vad fint kortet från ÖF blev. Frejas blev oxå helt ok, orkade inte skicka tillbaka dem så jag köpte allihop ;)
Hoppas vi ses snart, om ni har lust så får ni gärna komma på kalas på lördag! :)
Kramar

Birgitta sa...

Ja jisses så fort det går på längden med dom små liven. Brukar titta på dom minsta kläderna i affären och undra hur i hela friden hon kom i dessa :) Haha...ja gåvagnen används till det mesta nu. Sitta, stå, åka sparkcykel och gå. Bra sak det där och hekt klart värt tian jag betalade :) Tänkte heller inte köpa alla bilder, men nu efter att vi bestämt julklappar så skulle vi behöva några till. Var lite synd att det inte var fler av dom näst största.
Hoppas vi kan ses snart och kanske när det är lite varmare så det kanske kan bli en pulkatur :)
Kram