torsdag 24 juni 2010

Bump

I går kväll när jag var på väg hem från dansen i Köping så satt jag och pratade med mamsen i mobilen. Hastigheten var mellan 90 och 100kmh och jag hade bilar framför mig på den breda vägen. Helt plötsligt så ser jag nåt i ögonvrån och vips så bumpade en ringduva in i framrutan. Den hade vingarna ute så kan säga att den var STOR.....hugaligen. Som tur var kom den från sidan så jag klarade rutan med endast några dun från fågeln kvar. Om fågeln klarade sig vet jag inte, men jag såg i spegeln att den flaxade in bland träden.

söndag 20 juni 2010

Grillat

I går satt jag och velade om ifall jag skulle hänga med Danne till några kompisar och titta på GP speedway på tv eller stanna hemma och grilla med grannarna. Då skallen värkte och jag inte var så pigg och dessutom inte är så intresserad av speedwayen varannan lördag så bestämde jag mig för att stanna hemma. Skulle ju bli en enkel grillning och sen kunde man ju hoppa ner i soffan och slötitta lite på tv. Nu blev det så att Eva och Theo hade mat över och bjöd in mig så vi satt hos dom och åt. Riktigt trevligt och jag drack en cider för en gång skull :) Sen skulle vi bara slöa i soffan med en film och jag kan säga att det hann inte gå särskillt långt på den filmen innan jag snarkade gott. Vaknade till några gånger , men såg inte mycket av den filmen....snacka om uselt sällskap man är då. Sova hos grannarna....jaja då trivs man ju iaf där i deras soffa, och kan säga att det är inte första gången jag slocknar där....tyvärr så finns det bildbevis på det oxå :D Ett tack till Eva och Theo som bjöd på god mat och trevligt sällskap tills jag somnade :)

måndag 14 juni 2010

Usch

Var nu i kväll ute och gick en sväng med Bamse som blir lite tröttare av dom korta promenader han som valp får gå :) Han är ju ett litet yrväder så lite annat än tomten är ju verkligen att föredra och så luktar det ju lite annat oxå och har man sen tur så är ju grannarna ute och ännu större tur har dom sina hundar med sig. Skojsigt för en busig valp :) I kväll gick vi allén fram och tillbaka och på ett ställe stod han länge med nosen i backen. Jag tröttnade lite och drog honom lätt därifrån för att komma vidare och det är då jag ser när han vänder på huvudet att han har en orm i munnen. Fy va vidrigt men tur att ormen är död. Och tur att han släpper den så jag slipper dra den ur munnen på honom.....usch. Nej det vill jag helst slippa då ormar inte är dom djuren jag tycker bäst om. Och skulle den ha vart levande och slingrat sig om nosen på honom vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Fast då kanske man samlar sig så pass att man tänker på hunden och försöker bli av med den vidriga ormen :s

Hihi

Hundvalpar är ju bara för roliga ibland. När jag köpte nya skålar till dom större hundarna så fick givetvis lillen en han oxå, fast han har ju inte fått mat i den än då den vart på tok för stor. Herregud det käns ju som om han kan använda den som pool istället för matskål. Nu har han ju vuxit så mycket så dax för lite större att ha maten i :) Gjorde iordning maten och stälde ner på golvet. Han fick sitta fint för att sen vid ordet varsågod gå fram till skålen vilket brukar vara rusa dit och kasta i sig maten. Nu stannade han efter ett steg och tittade på skålen. Jag sa varsågod igen och då tog han ett steg till för att sen stanna och titta på skålen som om den skulle hugga honom i nosen eller nåt. Inte förrän efter tredje gången gick han fram och upptäckte att det faktiskt gick att äta det som låg däri :) Han har gjort så varje gång nu och det ska bli spännade att se hur länge han ska hålla på med det.

lördag 12 juni 2010

Festligt

I dag ska vi på bröllop, men det ser just nu inte så kul ut ute. Regn och en blåst som inte är av denna världen och brudparet som ska vigas ute i trädgården. Nej hoppas nu att det vänder till eftermiddagen så att vädret blir lite bättre iallafall.

fredag 11 juni 2010

Kläder

Var i dag en sväng till Tuna Park för att se om jag kunde hitta nåt bra att sätta på mig på bröllopet vi ska på i morgon. Hade köpt en svart blus i början av veckan men nu ville jag hitta en kavaj som passade till för det blir ju kallt på kvällen och inte så kul att gå i en vindjacka då. In på HM för att haffa en tjej som jobbar där och sen leta runt efter något som var slutsålt. Nästan inget finns ju kvar nu när alla ska ha till studenten och alla avslutningar så det fick bli en kofta utan knappar istället. Jättesnygg är den och jag fastnade fär den direkt jag fick på mig den, men den passade inte med det jag ska ha under, så blev till att hitta nåt nytt där oxå. Letade vidare och hittade en kortärmad skjorta som bara är så snygg men jag ville ha en storlek större fast tyvärr slut :( Tjejen jag pratade med ringde den andra butiken och kan man tänka dom hade en där. Jag köpte skjortan iaf för skulle den andra vara på tok för stor så skulle jag ha den lilla kvar. Kommer ner till stan och provar och den sitter perfekt, men när jag tittar på prislappen så har dom tatt för mycket betalt i den andra butiken så det säger jag till hon i kassan. Det fanns ingen prislapp så dom chansade och tog ett pris. Nu fick jag tillbaka 30:- och var så glad över det. Tyckte att den var billig med det dyrare priset, men det här blev ju toppen :)

Hundar....

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta när hundarna får för sig att göra saker som man inte vill att dom ska göra. I går skulle jag nämligen släppa ut dom på tomten och sitta ute en stund, men givetvis ringer telefonen just då. Ja stänger grinden om dom och går in för att prata en liten stund. När jag sen kommer ut för att se vad dom håller på med då det är ovanligt lugnt på tomten, får jag se dom i min jordgubbsrabatt. Bamse (valpen ) står i en stor grop med jord upp till öronen och ser sååå oskylldig ut. Det andra yrvädret Zeke står bredvid och viftar på svansen som en värsta fläkt med två jordgubbsplantor i munnen....arghhhh. I det läget blev man ju lite arg, men hur lätt är det att fya dom när dom ser så oskyldigt roliga ut där dom håller på....haha. Snacka om kreativa vovvar på fel ställe :)


Bamse 12veckor