söndag 7 september 2008

Snart...........

......är det dax för årets stora händelse, Swedish Open i Linedance. Äntligen får man glida in på dansgolvet i München Bryggeriet i Stockholm.....eller glida in...haha så bra är man ju inte på det här med att dansa. Nä man kommer nog snarare att trampa runt som om man bara dansat i nästan 5 år!! För så länge har man nog hållit på nu med linedance, och kommer så väl ihåg när man i Gillberga skolas gympasal tog dom första stapplande stegen. Herregud vad impad man var av ledaren som var såååå duktig...och inte fattade man heller hur i jösse namn man skulle kunna lära sig dom svåra stegen. Ojojoj vad man kämpade på....men nu så lär man ju sig betydligt svårare danser och fattar inte hur man kunde ha så svårt med dom första :-) Första dansen utanför gympasalen stod man mest i ett hörn och kom inte ihåg vad man lärt sig, när man blev tillfrågad om vad man ville dansa. Andra danstillfället dansade vi 2 danser hela kvällen.....haha.....men vad gjorde väl det för kul hade vi iaf :-) Och nu spelar det ingen roll om man står själv på golvet och kör sitt eget race.....för alltid är det nån som hänger på :-) Ja så är det i linedancens lilla värld. Alltid finns det någon som vill dansa med en. Så på Fredag drar vi iväg på årets stora händelse......och tur det är semester på måndag så man får vila ut lite :-p

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Ja, gud vad kul vi ska ha i helgen. Åtminstone du, som får titta på allt spektakel.
Men jag längtar faktiskt väldigt mycket ändå. Även om jag är VÄLDIGT nervös för själva tävlingen. Men det är bara på fredagkvällen, sen kan jag koppla av med dig och titta på alla andra. Och hjälp vad vi ska heja, eller hur?
Kram Marie

Birgitta sa...

Hahaha....ja gud vad jag ska njuta av allt spektakel.....nej så klart skojar jag ju. Ni är ju fantastiskt duktiga som ens kan tänka er att ställa upp och tävla...och vadå njuta på lördagen?...du kanske går till final och får fortsätta att dansa:) Ska verkligen bli kul att få komma tillbaka även i år och få vara med om det här.
Kram på dig Vännen!