onsdag 30 maj 2012

Vatten

På måndag börjar äntligen babysimmet och det ska nu verkligen bli intressant att se vad Nellie tycker om det. Första gången hon badade skrek hon så att jag trodde väggarna i badrummet skulle flytta sig, men nu så gillar hon det. Men hur det blir i den stora bassängen med dom andra barnen återstår att se. Var iväg i dag och köpte ett par rosa snygga badbrallor åt henne och med dom på så kommer ju lillfisen bli snyggast i poolen :)


Hemma i badbaljan har vi ju Den Heliga Ankan som sällskap när vi plaskar runt, men i badet får han nog inte komma med.....hur ska det gå. Får väl smussla med honom i bikinin så hon känner sig trygg :)


Snyggaste ankan i badet :)

För några dagar sen lärde sig Nellie att om man drar i biet så surrar det och nu när hon ligger på skötbordet drar hon i den stackars insekten hela tiden :) Det hela slutar väl med att jag får investera i ett antal såna för att gardera sig om en skulle gå sönder. Kan ju bli ett herrans liv annars typ det som kan bli om den älskade snutten försvinner. Ännu har hon inte visat något sånt, men man har ju hört andra berätta hur deras barn har varit och för säkerhets skull så finns det två Pingusnuttar här hemma :)


Tur jag har köpt tygmärkband till Dymon så att man kanske kan få tillbaka dom älskade leksakerna om dom råkar tappas på någon promenad.



Inga kommentarer: