söndag 7 oktober 2012

Sjukt

Ja då sitter jag här igen med halsont och snuva. Inte kul alls, med tanke på att jag verkligen gillade onsdagsträninen. Det var ett pass som passade mig så bra och sen är det ju skönt att äntligen få komma igång efter så lång tid. Men men, är väl bara att gilla läget eller hoppas att jag är så pass frisk att jag kan vara med. Kan ju ta det lugnt.....eller inte, för det är ju inte min starka sida. Allt eller inget är det som gäller :) Skulle även behöva packa då vi snart får flytta, men där har lusten försvunnit helt. Har man levt med kartonger i hela lägenheten i snart ett halvår, ja då ledsnar man. Men men....nu en kopp te och sen blir det nya tag i morgon. Natti natti!

4 kommentarer:

Fridizz sa...

Vad bra att det funkar med Blogsy :) jag höll oxå på att leta ett tag innan jag hittade sånt som "försvann".. Skrev nog om några inlägg oxå, muttrande och svärande ;)

Trist att du blivit dålig igen. Blir säkert jag med, fast just nu ämnet jag mig mest trött.. Men det kan ju vara början på nåt.. Får se hur vi mår på onsdag, jag har inte riktigt bestämtmig hur jag ska göra i fortsättningen.

Krya på dig!
Kram

Birgitta sa...

Ja man lär sig något nytt hela tiden :) Var ju verkligen smidigt med länkar och bilder och skönt att slippa datorn ibland :)
Sjuka lär vi nog bli mer än en gång och om inte nu så när tjejerna släpar hem baciller från dagis. Huga för magsjuka och bävar för vattkopporna då jag själv inte haft det.
Nu blir det ingen träning på Onsdag, men ska försöka ta mig ner till bibblan och träffa några andra mammor och vill ni hänga med är ni varmt välkomna!
Hoppas det är bättre med er.
Kram

Fridizz sa...

Jag har lyckas haft vattkoppor två gånger! Hur det gick till vet ingen, men hade massor med koppor bägge gångerna, första gånger när jag var riktigt liten och andra samtidigt som alla mina syskon,. Så du kan få en av mina gånger ;)

Ja vi får se hur det är med lilla snoris! Hon är så himla rosslig nu så vill inte dra iväg bland massa folk men som sagt, vi får se :)

Vilken dag ni hade igår då!! "Skönt" att höra att det är fler än vi som har dåliga dagar.. Det krävs så lite ibland för att allt ska bli pannkaka.. Tur det går över! Och skönt att hon sov natten igenom.. :)
Hoppas ni haft en bättre dag idag!
Kramar

Birgitta sa...

Nej ni är absolut inte ensamma och jag säger som du.....skönt att läsa om att fler drabbas. Min oro över hur jag ska hinna allt innan flytten och jobbet känner säkert lillan på sig.
Vill egentligen inte heller ta ut Nellie bland folk, men är så svårt att hitta på nåt roligt här hemma och hon är jättepigg förutom snuvan. Så parkerar en bit fån stan, pälsar på lillan varma kläder och går en promenad. Kan lova att hon blir trött av att se alla bilar och människor. Lite skillnad mot här hemma där hon inte ser mer än träden :)
Jaa jag tar gärna emot dina avlagda koppor så kanske jag slipper dom i vuxen ålder :)
Krya på er kram!