lördag 21 februari 2009

Potatisgris

Kom i dag åkande på kungsgatan ner mor stan, och inge märkvärdigt med det kanske. Men helt plötsligt som från ingenstans kommer en polisbil i hög fart upp bakom mig. Eftersom han inte har blåljusen på är min första tanke....shit, jag har kört för fort. Hjälp nu blir jag stoppad och får böta. Jaja jag får väl ta den smällen då om jag nu har gjort det brottet, så jag kör åt sidan så gott det går för att släppa fram polisen och vara beredd på att dom ska stoppa mig. Men döm om min förvåning när dom blåser om mig och sen fortsätter i samma höga hastighet. Hmm inga blåljus och sen kör så fort. Dom fortsätter genom korsninge och försvinner ner mot centrum.....i samma hastighet och utan blåljus. Aja dom har väl kanske lagen på sin sida och får köra utan lamporna även fast det är utryckning, men man skulle ju se det bättre om dom var påslagna, iallafall i korsningen där det ju är fler bilar än min lilla pegga.


Hade tyvärr ingen bild på någon polisbil, så det får bli den här ist. En bil som inte går så fort :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej älskade vän!

Jag var precis med om samma sak i måndags. Hjälp, nu blir jag fattig tänkte jag. Men de körde bara om i vrålhög fart. Men de hade faktiskt blåjlusen på. De slog på dem precis bakom mig, så jag var övertygad om att de skulle stoppa mig. Allra helst när jag körde en aning för fort, typ 10 km eller så. Kram vännen. Vi ses på torsdag. Marie

Birgitta sa...

Hej Vännen!
Ja visst blir man en aning skakig när dom gör så. Fy på polisen att skrämma små oskyldiga flickor på det sättet...haha. Ja vi ses på Torsdag. Sköt om dig!
Kram